İşletme Programı 2002-2003 Eğitim - Öğretim yılında 30 öğrenci ile eğitimine başlamış ve 2008–2009 Eğitim - Öğretim yılından itibaren İşletme (İ.Ö.) Programına 70 öğrenci alınmıştır. 2009-2010 Eğitim - Öğretim yılından itibaren program adı İşletme Yönetimi  olarak değiştirilmiştir.

Öğretim kadrosu, işletme alanındaki yenilikleri takip ederek, elde ettikleri bilgileri modern yöntemlerle, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak öğrencilere aktarmayı hedef olarak benimsemişlerdir. Özel sektör tecrübeleri ve akademik birikimlerini optimum seviyede öğrencilere aktarmaya çalışan akademik kadro öğrencilere sadece öğretim alanında değil ayrıca sosyal ve kültürel alanlarda da destek olmayı amaçlamaktadır.

İşletme Yönetimi Programı; “muhasebe, işletme yönetimi, ekonomi, yönetim, finans, pazarlama” dersleri aracılığıyla gelişmekte olan ve kalifiye eleman ihtiyacı olan sektörlere, idari ve ara eleman yetiştirme konusunda yardımcı olmayı hedeflemektedir. Programın tercih sebebi kendi niteliklerini işletme boyutunda geliştirerek, gelecekte iyi bir iş bulmak veya kurmaktır.

Bankacılık, işletme yöneticiliği, satış ekibi, ihracat, ithalat, muhasebe, kalite yönetimi, insan kaynakları, pazarlama, üretim, halkla ilişkiler, sigorta gibi özel sektör alanlarında kariyer olanaklarının yanı sıra, kamu sektöründe de çeşitli iş imkânları vardır.